19 de nov. 2012

Comentaris de la classe de 4t B

Ací podeu llegir les opinions del raspall dels alumnes de 4tB



17 comentaris:

  1. Hola soy Paula de 4ºb el raspall es muy divertido lo que mas me gustó fue cuando íbamos 2 a 0. Pero lo que me gusto no fue que huvieramos ganado si no que participamos todos. Esa experiencia nunca se me olvidará.

    ResponElimina
  2. Hola soc Manuel m'agradat el rapall i més encara quan haviem fet el meu equip i el de Sergi estàvem pin pan pan pan pin pan pin pan erem els mijor i el profe va deixar-nos amb el marcador a nosaltres sols i al final del pin pan pin pan vaig marcar.Ja anàvem 15 a 0, després van marcar ells i anem 15 a 15 i ja s'havia acabat la classe de educació física i anem a quedar empatats,va sonar el xiulit profe piiiiiii piiiiiiiii.

    ResponElimina
  3. Hola soc Gabriel m' agrada el raspall. El raspall consisteix en ficar la pilota dins de la porteria. tiran am la mà la pilota per a marcar però no fort. Necessites un guant, nosaltres el fem en un envàs de suc.



    ResponElimina
  4. Hola em diuen Paula sóc de 4t, bel q més m' agradat era quan anaven 2 a 0 però el que m'ha agradat no era que van guanyar si no que van participar tots eixa experiència, mai se m' oblidara

    ResponElimina
  5. HOLA SOC CLAUDIA DE 4 B I el que més m'agradat és qua en vaig caure i en van aiudar i no es van riure i també en va agrada quan van fer la partida tan especial que ana ven pin pan pun

    ResponElimina
  6. Hola sóc Mario de 4tb i el meu comentari és que el raspall m'agradat molt i ara vaig a explicar les normes de raspall

    1 hi ha que ayudar a els companys quan es cauen.
    2 hi ha que pasarlo bŕ .
    3 El més important no es guanyar si no divertirse

    fi

    ResponElimina
  7. Hola soc Victor de 4tB i el raspall es el millor joc del món.A mi m'ha agradat quan el meu equip i jo em treballat en equip.Sobretot tot els meus companys.És fantàstic hip hip hurra!

    ResponElimina
  8. Hola soc SERGI de 4tB el milloor joc és el raspall perquè van fer una jugada fantàstica i vam marcar.

    ResponElimina
  9. hola soY SANDRA
    RASPALL
    El raspall es mui divertido

    Se juega con una porteria, guante,y una pelota. Ahora como sehacef un guant en un an base def carton es muy divertido.Se juega con un gropo y son tres conpañieros Ahora vamos a ex plicar las normas -No tienes que tilar la pelota con el pie si no dice valebor te si entas Yojugue con paula y Claudia i ganamos.

    ResponElimina
  10. Hola en diguen Laura de 4ºt be el raspai es lo nillor de educacio fisica ma agadat bolt i sobre tot cuan guagaba 4 a 1

    ResponElimina
  11. Hola soy Fiorella de 4ºb el raspall es molt dibertit el
    que mes me ha agradat a sigut que em jugat en equip un
    dia em vaig caure i em van ajudar em va agradat molt.

    ResponElimina
  12. Hola soc Jose Maria de 4tb i m'agrada molt el raspall i el que mes m'agradat són els partits. El millor partit era quant vam fer pim pam pum asta que vam metre un gol i nunca vaig olvidar eixe dia FI.

    ResponElimina
  13. Hola soc Krasimir de 4tb i m'agrada molt el raspall i el que mes m'agradat són els partits. El millor partit era quant tots jugavem en equip.M'he divertit molt.No vaig a olvidar eixe dia.

    ResponElimina
  14. Hola soc Isabela de 4B del colegi Monte Benacantil i la mijor cosa del raspai es cun bam jugar en equip am les meues amigues iquan seme ba trencar el guant no sem bam riure men ban dir ce agafealtre icetire el ce savia trecat.

    ResponElimina
  15. Hola soc Leyre de 4B DEL COLEGI MONTE BENACANTIL i m'ha agrada jugar al raspall en equip amb les meues amiges.Un dia vaig marcar gol.

    ResponElimina
  16. Hola soy Aroa elque mes ma agradat delraspalles llugar amb els companys no importa guañar o perdre lo important es pasaro be moltes gracies per llegir aquest comentari que nome seolvlideper a llugar necesitem guants pera no fernos mal en els dits es fa amb suc es retalla per la meitat i es fa el guant gracies per llegir el meu comentari

    ResponElimina
  17. Hola sÓc Fàtima de 4tB del colegi Monte Benacantil i el que més m'agradat del raspall es jugar amb les meues amigues.

    ResponElimina